Ledarskap

Kulturens ledarutbildning

Kursen digital ledarutbildning ger en historisk tillbakablick på folkbildningens framväxt och pedagogiska utgångspunkt.

Du lär dig också om Kulturens historia och den pedagogiska plattform som studieförbundet valt att använda sig av. Avslutningsvis får du tillgång till olika inspirationsmaterial som kan hjälpa dig i ditt ledarskap.

Kursen är uppdelad i olika moment, som du lättast tar till dig om du följer dem i kronologisk ordning och den avslutas med en skriftlig reflektionsuppgift som du skickar in. Instruktioner för uppgiften finns under fliken Reflektion och inlämnad uppgift rättas inom 3 arbetsveckor. Under kursen kommer också snabbfrågor som låter dig reflektera över det du just tagit del av eller arbetet i din studiecirkel, svaret på dessa behöver du inte skicka in. 

Kursens ges i form av en studiecirkel och dess totala längd är beräknad till 6 timmar och 45 minuter, eller 9 studietimmar á 45 minuter. Dock tar det olika lång tid för olika personer att läsa och lära, så tiden kursen tar är individuell.

Efter genomförd kurs, samt efter inlämnad och godkänd reflektionsuppgift, skickas ett kursdiplom ut till dig via post.

Kulturens rekommenderar dig att ägna lite tid att botanisera bland filmerna som finns efter den skriftliga reflektionsuppgiften. De är omsorgsfullt utvalda för att ge inspiration till ditt ledarskap. 

Logga in här nedan och tryck på texten “Folkbildning” till höger i sidans nederkant för att komma vidare till kursmaterialet.

För instruktioner om hur du skapar en användare och loggar in, vänlig se filmen nedan

Film skapa användare from Kulturens Bildningsverksamhet on Vimeo.

 

Integritetspolicy – GDPR

Kulturens tar din integritet på största allvar, här kan du läsa vår policy för vår behandling av dina personuppgifter.

Logga in

Inte medlem? Registrera dig