Ledarskap

Ledarutbildning med platsträff

Information om kurstillfällen och anmälan publiceras på Kulturens hemsida och skickas ut med nyhetsbrev samt post. För att delta vid utannonserade kurstillfällen krävs anmälan, som görs här. I anmälan så specificerar ni vilket tillfälle ni önskar delta vid. Sedan så ges tillgång till kursen genom att klicka på knappen nedan. Endast efter anmälan och konfirmation så är deltagande vid platsträff möjligt.

Kursen består av ett studiematerial, som ger en historisk tillbakablick på folkbildningens framväxt och dess pedagogiska utgångspunkt.

Du lär dig också om Kulturens historia och den pedagogiska plattform som studieförbundet valt att använda sig av. Avslutningsvis får du tillgång till olika inspirationsmaterial som kan hjälpa dig i ditt ledarskap.

Ledarutbildningen avslutas med en platsbunden träff, som genomförs av en representant från den region inom Kulturens du tillhör. På träffen behandlas och diskuteras studiematerialet. 

Information om kurstillfällen och anmälan publiceras på Kulturens hemsida och skickas ut med nyhetsbrev samt post. 

Kursen är uppdelad i olika moment, som du lättast tar till dig om du följer dem i kronologisk ordning och den avslutas med en platsbunden träff där studiematerialet diskuteras. 

Kursens ges i form av en studiecirkel och dess totala längd är beräknad till 6 timmar och 45 minuter, eller 9 studietimmar á 45 minuter. Dock tar det olika lång tid för olika personer att läsa och lära, så tiden kursen tar är individuell.

Efter genomförd kurs skickas ett kursdiplom ut till dig via post.

Kulturens rekommenderar dig att ägna lite tid att botanisera bland filmerna som finns efter den skriftliga reflektionsuppgiften. De är omsorgsfullt utvalda för att ge inspiration till ditt ledarskap.

Logga in

Inte medlem? Registrera dig